Loading...

Trópico

Trópico is zeker een van de leukste plekjes in Barcelona. De naam zegt het eigenlijk al; wanneer je binnenloopt waan je je meteen in de tropische sferen. Je ziet vooral veel groen, vrolijk gekleurde kussentjes en meubels van bamboe en hout. Er is genoeg zitplek voor iedereen. Wanneer je helemaal doorloopt naar achteren kom je via een deur bij een heel leuk binnenplaatsje waar je mooie foto’s kan maken (super insta-waardig!).

Het leuke aan Trópico is dat ze geen kaart hebben met allemaal standaard gerechten die iedereen kent. Ze hebben namelijk uit verschillende landen inspiratie opgedaan en zo alle lekkere gerechtjes gebundeld op de menukaart. Wij gingen deze keer voor msemen (Marokkaanse pannenkoek, dit is echt een favoriet van ons) met scambled eggs en huevos rancheros (tortillas met gebakken eitjes in tomatensaus). Beide gerechten waren super lekker en smaakvol.

Het enige minpunt dat we moeten aangeven is dat het personeel totaal niet vriendelijk was. Maar ondanks dat hebben we heel lekker gegeten en zouden we zeker terugkomen voor de andere gerechten op de kaart.

Benieuwd?
Website: http://tropicobcn.com/
Adres: Carrer del Marquès de Barberà, 24, 08001 Barcelona

2018-01-20T11:49:30+00:00 januari 20th, 2018|