Loading...

TEXAS Coffee

Nee, niet in Texas, maar in Antwerpen. Een koffiebar die veel verder gaat dan je dagelijkse bakkie zwarte koffie. Lees: glitter latte (omg!), pink and black latte’s en coffee in a cone. Hier moesten wij wel naartoe! Instagram bring it on. 

Natuurlijk heten ze niet voor niets Texas Coffee, want bij dit koffietentje kan je ook zeven dagen per week ontbijten met een typical American breakfast, zoals toast met peanutbutter and jelly, pancakes (ofcourse) en BLT sandwiches. Maar ook zijn er ‘over the top’ milkshakes verkrijgbaar, versierd met heel veel zoetigheid zoals candycanes, zure matjes, slagroom etc.

Texas Coffee is een klein zaakje dat om de zoveel weken veranderd van interieur, de samenwerking met Rodendijk 18 maakt dit mogelijk. Wat een ontzettend tof idee is dat! Om de zoveel weken dus weer een nieuwe hotspot, een nieuwe plek om je roze latte weg te drinken.

Wij hebben in ieder geval erg genoten van onze pink and charcoal latte, tijdens een bezoek aan Antwerpen kan je dit tentje dus absoluut niet overslaan!

Benieuwd?
Website: http://www.texas-coffee.be
Adres: Volkstraat 63, 2000 Antwerpen, België

2018-03-06T15:17:51+00:00 december 9th, 2017|