Loading...

Pistache

Pistache is een mixstore van ruim 1200 vierkante meter. Heerlijk zoveel ruimte! Je vindt er talloze opkomende merken en lifestyle producten. Ze hebben super veel hebbedingetjes, dus als je een cadeautje voor iemand moet kopen ben je hier aan het juiste adres. Maar leuke spulletjes kopen is niet het enige wat je hier kan doen, je kan namelijk ook een hapje eten en een lekker kopje koffie of thee drinken. Op de eerste verdieping vind je de kleurrijke koffiebar van Pistache. Door de vele ramen is er veel lichtinval. We denken daarom dat Pistache ook een hele fijne plek is om met je laptop te zitten werken.

Op de kaart staan verschillende soorten cakejes, broodjes, soepen, maar ook lekkere snacks voor bij de borrel. Wij gingen voor een warme kop thee en een cakeje erbij. Daarna namen we ook nog een huisgemaakt paprika soepje. Alles was heerlijk vers.

Alle stoelen zijn pastel kleurig en de bar heeft leuke tegeltjes in dezelfde kleuren als de stoelen. Op alle tafeltjes staan overigens ook nog eens verse bloemen (wie houdt er nou niet van bloemen?). Kortom; Pistache is een leuke en hippe koffiebar in hartje Zwolle!

Benieuwd?
De menukaart van Pistache vind je hier.
Website: http://pistache-zwolle.nl/
Adres: Eiland 12, 8011 XR Zwolle

2017-12-11T17:17:46+00:00 december 11th, 2017|