Loading...

Necci

Necci was zeker een van onze favoriete tentjes in Rome. We verbleven tijdens ons citytripje in het oh-zo-hippe buurtje Pigneto. Vroeger was dit een van de slechtere wijken in Rome maar tegenwoordig is het helemaal hip & happening. Natuurlijk horen daar ook coole hotspots bij, daar was Necci er een van.

De pasta’s die ze serveren zijn zeker een van de beste pasta’s die we ooit gehad hebben. Authentiek en smaakvol. We gingen voor cavatelli met courgette & garnaal en ook voor maltagliati met aubergine en basilicum. Yummy! We vonden het zo lekker dat we de volgende dag terug kwamen voor een ontbijtje. Deze keer namen we een grote bol met tonijn, cherry tomaatjes en ei. Daarnaast bestelden we ook nog een cornetto (zoet croissantje gevuld met room). In totaal waren we voor dit ontbijtje inclusief drankjes maar 13,00 euro kwijt. Super cheap!

Buiten hebben ze een groot maar ook erg gezellig terras waar het heerlijk vertoeven is. Mocht je binnenkort naar Rome gaan, skip dan alsjeblieft de toeristische tentjes en ga lekker eten tussen de locals bij Necci!

Benieuwd?
Website: http://necci1924.com/
Adres: Via Fanfulla da Lodi, 68, 00176 Roma

2017-09-19T21:31:21+00:00 september 20th, 2017|