Loading...

L’Antica Trattoria

L’Antica Trattoria bevindt zich in een van de drukke toeristische straatjes van Sorrento. Tussen alle verschillende eettentjes sprong dit pareltje er echt tussenuit. De trap naar boven leidt naar een bijna kitscherige, maar oh zo leuke, terras vol met planten en bloemen. Je zou bijna niet denken dat dit terras zich midden in de stad bevindt.

Wij kozen voor de 3-gangen discovery lunch, bestaande uit voor, hoofd en nagerecht, waarbij we konden kiezen uit verschillende voor- en hoofdgerechten. Maar ook kan je gewoon à la carte wat bestellen. De menukaart is groot maar verfijnd, handgemaakte pasta, verse vis, vegetarisch, er is voor ieder wat wils.
Bij ontvangst kregen we, nadat we er net twee minuutjes zaten, een welkomsthapje en werd er heel beleefd een glas water voor ons in geschonken, wat een welkomst!

De plek was niet het enige wat beeldig was, het eten was écht fantastisch. Het lekkerste wat we in Sorrento hebben gegeten. Tot de opmaak van de borden, de smaken en de belevenis. Het was te zien en te proeven. Het personeel was meer dan aardig en omdat wij foto’s aan het maken waren voor deze hotspot, kregen wij ook nog een bord met de ALLERLEKKERSTE soesjes ooit aangeboden. Oké, we mochten niet alles opeten, maar dat was maar goed ook.

Qua prijs was het niet de goedkoopste, maar voor de belevenis en de kwaliteit van het eten was dit het zeker waard. De prijzen liggen namelijk tussen de 20 en 40 euro à la carte, mocht je een 3-gangen menu willen betaal je zo’n 60 euro.

Wil je luxueuze dineren, maar niet teveel betalen, dan is dit de plek waar je in hartje Sorrento naar toe moet gaan.

Benieuwd?
De menukaart van L’Antica Trattoria vind je hier.
Website: http://www.lanticatrattoria.com/
Adres: Via Padre Reginaldo Giuliani, 33 80067 – Sorrento (NA), Italy

 

2017-11-12T12:02:47+00:00 juni 23rd, 2017|