Loading...

Franco’s Bar

Het leukste is wanneer je tijdens het rondwandelen in Positano, tegen de meest adembenemende en mooiste plekjes aanloopt. Zo ontdekten wij ook Franco’s Bar, onderdeel van het bekende 5-sterren hotel Le Sirenuse. En WAUW, hier konden wij niet zomaar voorbij lopen. Een elegante, luxe bar met een prachtige uitzicht op de Amalfikust. Het uitzicht, maar ook het interieur was iets wat ons aandacht trok. Blauwe design stoelen, een gele fontein (echt een eyecather overigens), en witte tegels die deze bar stijlen. Het is klein en knus en er passen zo ongeveer 20-25 gasten in.

But can we talk about that view!
Een uitzicht waarbij je, genietend van je rosé, de zonsondergang kan bewonderen die tussen de gekleurde huisjes van Positano verdwijnt.
Niet te vergeten dat Franco’s bar op slechts 200 meter afstand van de kust en de mooie stranden ligt, zo kan je dus na een dagje strand nog even genieten van een cocktail bij deze fantastische bar. La bella vita!

Bij Franco’s Bar wordt er geen eten geserveerd (behalve borrelhapjes zoals olijven), maar alleen alcoholische dranken, op water na.
Deze bar geeft je echt dat luxueuze gevoel, de gastheren en dames zijn netjes gekleed en staan klaar om je drankje te serveren. De prijzen bij Franco’s bar, zoals je eigenlijk wel al kan verwachten, liggen wat hoger dan elders. Een biertje kan je al krijgen vanaf zes euro, of je gaat voor een whisky van 25 jaar oud voor de prijs van 135 euro.

Mocht je een keer in Positano zijn, schroom dan niet om dit fantastische plekje een bezoek te brengen.

Benieuwd?
De drankkaart van Franco’s bar vind je hier.
Website: http://francosbar.com/en
Adres: Via Cristoforo Colombo, 30, 84017 Positano SA, Italië

2017-11-12T12:03:28+00:00 juni 23rd, 2017|