Loading...

Flax & Kale

Flax & Kale stond hoog op ons lijstje en een bezoekje aan deze hippe tent mocht dan ook zeker niet ontbreken tijdens onze trip in Barcelona. Allereerst; het is méga groot. Je hebt twee verdiepingen, inclusief een super schattig dakterras. Ondanks dat het een populaire spot is zal je altijd wel een zitplek vinden. Geen lange wachttijden dus! Bij binnenkomst zijn de huisgemaakte (vegan en suikervrije) taartjes en de verse sapjes van Teresa’s Juicery eigenlijk het eerste wat je ziet. Yumm!

De kaart is heel groot. Ze hebben zoveel lekkers dat wij het erg moeilijk vonden om een keuze te maken. Het was nog vroeg in de ochtend dus wij gingen voor een gezond ontbijtje. Dit word vanaf 09:30 tot en met 12:00 uur geserveerd. Daarna kan je lunchen van 12:00 uur tot 17:00 uur en begint vanaf 19:00 uur de avondkaart. Ongeveer 80% van de kaart bestaat uit vegetarische opties, daarnaast hebben ze natuurlijk ook veganistische gerechten.

We gingen voor twee healthy breakfast bowls. Eentje met huisgemaakte kokosmelk yoghurt, granola en vers fruit. De ander was een açai bowl van banaan, peer, amandelmelk, kokossuiker, crunchy granola en kokosrasp! Allebei super vers en heel lekker. Voor een bowl betaal je tussen de € 6 en € 9. Flax & Kale is een echte aanrader voor een lekker ontbijtje of lunch. Leuk feitje: binnen 1 minuut lopen ben je bij Museu d’Art Contemporani de Barcelona, leuk om eventueel te combineren met elkaar!

Benieuwd?
De menukaart van Flax & Kale vind je hier.
Website: http://teresacarles.com/
Adres: Carrer dels Tallers, 74b, 08001 Barcelona, Spanje

2017-11-27T08:43:46+00:00 november 27th, 2017|