Loading...

The Fix by Maiden

Of je nou zin hebt in een bagel, een koffietje nodig hebt of gewoon wilt werken in een leuke omgeving (lees: op een velvet bank), The Fix by Maiden ‘fixed’ het allemaal voor je! Aan de Valkenburgerstraat, op een steenworp afstand van het Waterlooplein, zit onze nieuwe favoriete hang-out. Eerlijk gezegd weten we eigenlijk niet of deze spot onder de categorie nieuw valt, maar wij hebben dit pareltje in ieder geval laatst pas ontdekt. Natuurlijk moesten we ‘em gelijk met jullie delen.

First things first; als je binnenkomt is de roze velvet bank het eerste wat je ziet. De marmeren tafeltjes met verse bloemetjes, velvet kussens en toffe prints aan de muur maken het helemaal MisoHungry-waardig. Zelfs de brandslang (die normaal gesproken vuurrood is) heeft een likje roze verf gekregen en past ook helemaal in het interieur.

Dan de kaart. Klein maar fijn. Je kan kiezen uit: bowls & bagels. Voor € 5 of € 7 (afhankelijk van de hoeveelheid toppings) kan je zelf je bagel samenstellen. Tuna melt blijft toch wel een all time fave en hij was hier verrassend lekker! Bij ons volgende bezoekje gaan we voor een bowl, promise. Het personeel was erg aardig en ze draaiden ook nog eens hele fijne R&B tunes (pluspuntje!).

Benieuwd?
De menukaart van The Fix vind je hier.
Website: http://thefixbymaiden.com
Adres: Valkenburgerstraat 124, 1011 NA Amsterdam

2017-12-23T19:28:11+00:00 december 23rd, 2017|