Loading...

FINN

Almere is misschien niet de eerste stad waar je aan denkt bij het woord hotspots. Toch zit er een héle leuke tent midden in Almere-Stad. Bij restaurant FINN staan streetfood en vlees van de houtskoolgrill centraal. Het interieur heeft veel weg van een gezellige huiskamer, so cozy!

Ze hebben wereldwijd uit verschillende landen streetfood gerechten gekozen en er een eigen touch aan gegeven. Alle streetfood gerechtjes die op de kaart staan zijn ideaal om te delen met elkaar. Je kan kiezen om het all-you-can-eat menu te nemen, maar alles is ook los te bestellen. Dat laatste deden wij, aangezien het nog lunchtijd was. Wij gingen voor vijf verschillende gerechtjes, namelijk; veggie tempura, crispy sushi met zalm en tonijn, mini hotdogs, Thaise curry met garnalen en stuffed avocado met cocktailgarnaaltjes en appel. Alles was finger lickin’ good! Het eten is niet alleen lekker, het wordt ook nog eens erg mooi gepresenteerd en daar houden wij van.

Naast de streetfoodkaart hebben ze ook nog een ‘gewone’ lunchkaart met verschillende soorten belegde broodjes. FINN is een echte aanrader en 100% MisoHungry-waardig!

Benieuwd?
De menukaart van FINN vind je hier.
Website: http://finnrestaurant.nl/
Adres: Koopmanstraat 3, 1315 HD Almere

2017-12-16T11:30:02+00:00 december 16th, 2017|