Loading...

Da Portare Via

Da Portare Via, nog een absolute hotspot die we aan onze ‘favorieten’ lijstje kunnen toevoegen. Want: roze stoelen & pink is life. Zoals de naam misschien al doet vermoeden, kan je hier Italiaans eten, maar uitsluitend pizza’s (en dat is meer dan genoeg). Per toeval ontdekten wij dit plekje tijdens onze trip naar Zwolle, en wat zijn we blij deze tegen te zijn gekomen.

Je zult het misschien niet verwachten, maar Da Portare Via is een ware keten, het is te vinden in meerdere steden zoals Amsterdam en Utrecht. Maar zo voelt het niet, dit voelt als uit eten gaan. De pizza’s hier worden gebakken in een steenoven, alles is vers en het eten wordt er geserveerd. Een simpele kaart, maar wel met de pizza’s die belangrijk zijn, meer heb je niet nodig.

Het interieur is hetgeen wat ons naar binnen lokte, onwijs mooi namelijk. Het is chique maar toch ook heel casual, de mix van roze en blauw (kussentjes op de stoelen) blijft een geweldige combinatie. De witte tegeltjes en de netjes opgemaakte tafels, plus het onwijs aardig personeel, maakte het bezoek nog leuker dan verwacht. Ook de prijzen bij Da Portare Via zijn super aangenaam, variërend tussen de vijf en dertien euro.

Uiteten in Zwolle, zin in pizza? Ga dan alsjeblieft naar Da Portare Via, een aanrader, een echte highlight aan een dagje Zwolle!

Benieuwd?
Website: http://daportarevia.nl 
Adres: Sassenstraat 9, 8011 PA Zwolle

2018-03-06T15:15:08+00:00 december 18th, 2017|