Loading...

Couscousbar

OMG. Een couscousbar in Amsterdam! Aan de welbekende Javastraat, eerder waren we hier al bij Hartje Oost voor een kopje koffie maar nu zijn dan ook eindelijk onze couscous cravings beantwoordt. Het is een piepkleine zaak, ze richten zich vooral op to go. Mocht je wel binnen willen eten kan dat ook, aan het mini barretje met hele leuke gele krukken. Uitgebreid dineren doe je hier dus niet, maar het is vooral voor de snelle hap. Vaak wordt ‘even snel iets eten’ een hamburger of een patatje. Maar hier kan je dus gewoon super lekkere verse en gezonde couscous eten. Hoe chill is dat?

Op de menukaart kan je kiezen uit drie verschillende soorten couscous. Je kan ook geheel je eigen couscous samenstellen. Wij gingen voor de gestoomde couscous met klassieke groenten in een geurige bouillon met gekarameliseerde uien en rozijnen + kippendijen. Het was werkelijk waar to die for! Zelfs onze vriendin van Marokkaanse komaf beaamde dit, dus dan weet je dat je goed zit 😉 Verder verkopen ze ook hele lekkere shakes, de dadel-amandel shake is een echte aanrader!

Voor alle couscous gerechten betaal je een zacht prijsje variërend van € 6,50 tot € 8,50. Het was onze eerste keer bij de Couscousbar maar zeker niet de laatste. See you soon!

Benieuwd?
De Facebook pagina vind je hier.
Adres: Javastraat 30, 1094 HW Amsterdam

2017-12-21T08:59:46+00:00 december 20th, 2017|