Loading...

Big Moe’s Diner

Eten bij een typische American Diner is altijd een feestje. Wanneer je Big Moe’s Diner binnenloopt voelt het net alsof je in een film uit de 50’s zit. Middenin de zaak staat een heuse Chevrolet oldtimer, wat tegelijkertijd ook een zitplek is. Hoe leuk?! Verder staat er (natuurlijk) een jukebox waar je je favoriete plaatjes kan draaien. De oh-zo-bekende zwart witte geblokte vloer leent zich perfect voor een #fromwhereistand foto en je kan lekker comfy zitten op de rode leren banken. Kortom: Big Moe’s Diner heeft het interieur van een echte American diner uit de jaren 50.

Dan het allerbelangrijkste en hetgeen waar we natuurlijk voor kwamen; het eten. Wij waren er redelijk vroeg bij dus gingen voor een stevig ontbijtje. Letterlijk alles wat op de (ontbijt)kaart staat is lekker. Pancakes, eggs benedict, french toast, wafels, witte bonen in tomatensaus, scambled eggs, verse smoothies en nog veel meer! We konden niet kiezen dus bestelden van alles wat zodat we lekker konden delen. Dit was zeker het stevigste ontbijt dat we tijdens onze Londen trip gehad hebben maar ook zeker één van de lekkerste ontbijtjes!

Big Moe’s Diner is echt dé perfecte plek om uitgebreid te ontbijten en/of lunchen. Wij waren op de locatie in Whitechapel maar ook in Barking kan je terecht voor je Amerikaanse brunch cravings!

Benieuwd?
De menukaart van Big Moe’s Diner vind je hier.
Website: http://bigmoesdiner.co.uk/
Adres: 95-96 Whitechapel High St, London E1 7RA

2017-10-25T09:13:22+00:00 oktober 18th, 2017|