Loading...

Bakkerij Blanche

Wanneer je Bakkerij Blanche voorbij loopt, zal je waarschijnlijk denken aan een bakker die alleen brood verkoopt. De diverse soorten broden, van baguettes tot croissants, staan mooi uitgestald en de geur van vers brood zal niet aan je voorbij gaan. Wat je misschien niet zal verwachten bij deze bakkerij, is dat er ook nog een mogelijkheid is om te lunchen. De bakkerij heeft daarom ook twee ingangen, één voor de bakkerij en één voor de lunchroom. Als je niet bekend bent in Groningen zul je dit waarschijnlijk niet weten, want de ingang voor de lunchroom zit namelijk om de hoek van de straat. En daarom lichten wij deze ‘hidden gem’ graag voor je uit.

De lunchroom heeft een industrieel, modern en urban jungle interieur. Marmeren tafeltjes, HAY stoelen, laaghangende lampen en heel véél plantjes. Bij Bakkerij Blanche kan je zowel ontbijten als lunchen. Ontbijten kan je al vanaf 8.00 uur tot 12.00 uur en de lunch is tot 16.00 uur.

De menukaart is seizoensgebonden en varieert tussen yoghurt met huisgemaakte granola, tot sandwiches en salades.
Wij bestelden een sandwich en een salade, uiteraard gingen wij daarheen om te lunchen.  Niet alleen zag het er ‘fancy’ uit, ik kan je vertellen dat het ook nog eens lekker was! Je krijgt een portie waarbij je de tijd tot aan het avondeten goed kan overbruggen.
Ook qua prijzen valt het reuze mee, niet zoals je bij veel  ‘hippe’ tenten kan verwachten. Zeker niet overpriced voor wat je krijgt, maar gewoon lekker normaal.

Benieuwd?
De menukaart van Bakkerij Blanche vind je hier.
Website: http://bakkerijblanche.nl/
Adres: Brugstraat 28, 9711 HZ Groningen

2017-10-18T00:10:01+00:00 juni 23rd, 2017|