Loading...

5x Streetfood Londen

Misohungry loves streetfood. Hieronder delen we onze favorieten uit Londen met jullie!

1 – Beany Green – Hier ga je heen voor een snelle, gezonde maar vooral heerlijke lunch. Elke dag hebben ze wat anders op het menu staan. Er is zoveel lekkers om uit te kiezen. Wij namen een bordje met kipsaté, falafel ballen met hummus en een salade van onder andere aardappel, wortel, courgette en paprika. Super lekker!
41 Broadgate Circle, London – daisygreenfood.com

2 – Claw – Hou je van lobster rolls? Dan ben je bij Claw aan het juiste adres. Ze verkopen drie verschillende soorten lobster rolls. Wij kozen (op aanrader van de Claw guys) de lobster & crayfish roll (10 £). Vooral de combinatie van het zoete brioche broodje en het mengsel van rivierkreeft en krab is awesome.
Broadgate Circle, London – claw.co.uk

3 – Yolk – Een stukje verderop vind je Yolk, hier kan je overheerlijke sandwiches krijgen. Geen standaard broodjes mozarella met pesto, maar bijzondere combinaties! De Umami Chicken (kipfilet, avocado, huisgemaakte hot sauce op een ciabatta) is een echte aanrader.
Broadgate Circle, London – yolklondon.com

4 – Arabica – Een Arabisch restaurant op de Borough Market. We hadden niet zoveel zin om uitgebreid te zitten, er waren namelijk nog teveel andere eet kraampjes die we uit moesten proberen. Ze wezen ons op hun eigen eet kraampje, pal naast het restaurant. Hier aten we een heerlijke falafel wrap. Als je een falafel lover bent mag je deze spot niet overslaan!
3 Rochester walk – Borough Market – arabicabarandkitchen.com

5 – Indian Vegetarian Food – Geen idee hoe dit kraampje heet, weet alleen dat ze héérlijke Indiase vegetarische gerechten verkopen. De naam van het gerecht is ons ontgaan, maar de smaak vergeten we nooit. Een wrap van linzen gevuld met een curry bestaande uit: kikkererwten, aardappel en heel veel veggies. So yummy!
Borough Market

2017-11-12T12:21:31+00:00 oktober 23rd, 2017|